Close sidebar
Close sidebar

Un baiat de 6 ani din Botosani a ajuns de urgenta la spital dupa ce a cazut in cutitul pe care mama lui il avea in mana

Un copil de 6 ani din Botosani a fost operat la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, dupa ce a cazut in cutitul pe care mama lui il avea in mana.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia s-ar fi intamplat in timp ce baietelul sarbatorea ziua de nastere a fratilor sai. Mama a declarat ca incidentul s-a produs cand ea taia tortul.

„L-am operat. S-a încheiat cu bine. La nivelul ficatului si la stomac a suferit leziuni. A fost accidental. Avea plaga la nivelul toracelui drept, care a atins ficatul si partial stomacul. Am înteles ca mama avea multi copii si taia un tort. Copilul va mai ramâne în spital 5-7 zile”, a declarat Yassin Jaber, medic primar sectia chirurgie- ortopedie la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, potrivit Mediafax.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Botosani au deschis un dosar penal sub aspectul savârsirii de vatamare corporala din culpa si fac cercetari in acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI