Close sidebar
Close sidebar

Un baiat de 9 ani a murit dupa ce a mancat mancare de la scoala - "A facut o reactie alergica ce i-a fost fatala"

Scene dramatice la o scoala din Birmingham, Marea Britanie, acolo unde un baiat de numai 9 ani a murit dupa ce a servit peste si cartofi prajiti la cantina scolii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a facut o reactie alergica puternica, iar acest lucru s-a dovedit a-i fi fatal. Parintii micutului sunt in stare de soc, mai ales ca ei le spusesera reprezentantilor scolii ca baiatul lor este alergic la anumite produse alimentare.

"A luat pranzul la 12:30 si a inceput sa se simta rau in jur de ora 14:00. O ambulanta a venit de urgenta la unitatea de invatamant, dar medicii n-au mai putut sa faca nimic pentru el." , au spus surse din scoala.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Un purtator de cuvant al scolii a spus ca moartea baiatului este confirmata, dar a mai spus ca in fisa de scolarizare a micutului era trecut faptul ca el este alergic la peste. "Toti parintii sunt extrem de furiosi si speriati ca s-a putut intampla asa ceva", spun reprezentantii consiliului director al scolii.

O ancheta este in desfasurare si urmeaza sa se stabileasca cine se face vinovat de moarte pustiului, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI