Când au văzut că fiul lor nu îşi revine, părinţii- mama profesoară, iar tatăl asistent medical- nu au stat pe gânduri şi l-au dus la Spitalul Municipal Dorohoi.

Citeste si: Primele cazuri de COVID-19 în școli: mai mulți elevi și profesori din judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea au fost confirmați pozitivi

Băiatul a murit la spital

Potrivit medicilor, copilul a ajuns în stare foarte gravă, decompensat, cu saturaţie 30, comatos.

A fost nevoie de resuscitarea sa în secţia de urgenţă, însă din păcate şcolarul nu a răspuns manevrelor. Testul rapid de Covid a ieşit negativ, însă au fost recoltate probe şi pentru testul PCR.

Citeste si: Semnal de alarmă: Școlile și grădinițele se închid în trei săptămâni, avertizează un medic român

Masca de protecție, suspectul principal în cazul minorului decedat

Primarul localităţii Ibăneşti a declarat că băiatul ar fi suferit de o răceală mai veche şi ar fi mers la şcoală doar în prima zi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Unul dintre martori, la rândul său părinte, spune că din ceea ce se auzea la şcoală copilul ar fi murit din cauza măştii de protecţie, pe care era obligat să o poarte non-stop chiar şi în pauze.

„Eu am copiii la şcoală, că la noi e zonă galbenă, şi am văzut învăţătorii de acolo speriaţi şi ceilalţi copii. Am auzit că a murit un copil de 7 ani.

Tatăl e asistent medical în sat. Din cauza măştii, aşa spuneau profesorii. El fiind mai grăsuţ, a intrat în comă şi nu a mai avut ce să îi facă”, a declarat martorul respectiv.

Citeste si: Regulile sanitare impuse de COVID-19, factor de stres pentru mulți elevi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si