Un băiat de 17 ani de la un centru de plasament pentru copiii cu handicap din Buzău și-a dat foc cu o brichetă găsită la un coleg. Victima a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Citeste si: Investigarea cazurilor de abuzuri din centrele de plasament se amână

Incidentul a avut loc pe data de 31 martie 2022. Băiatul s-ar fi dus la baie însoțit de un angajat, așa cum prevede ordinul intern, iar acesta a auzit gălăgie în interior.

Când a deschis ușa, angajatul l-a văzut pe băiat cum încerca să stingă flăcările de pe haine.

Citeste si: O anchetă are loc la Protecția Copilului din Brașov. Care este motivul cercetărilor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cazul a fost prezentat de site-ul Asociaţiei pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM), al cărei scop este apărarea drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale.

Citeste si: Un copil de 13 ani a spart șapte mașini în două ore. Polițiștii au încercat timp de o săptămână să îl identifice.

”A fost transportat de urgenţă la Bucureşti şi este intubat. Urmează să fie supus unor intervenţii chirurgicale.

Nu ne putem explica cum a fost posibil aşa ceva. Cu o zi înainte, joi, am vorbit cu el la telefon, era vesel şi fericit. I-am spus că vom solicita să fie învoit, să il aducem acasă de sărbători”, a declarat pentru asum.ro ruda victimei.

Citeste si: O minoră de 12 ani a dispărut dintr-un centru de plasament din Dâmbovița chiar în ajunul Crăciunului. Dacă o vedeți sunați la 112

Incidentul în care a fost implicat tânărul de 17 ani este anchetat de către DGASPC și de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si