Close sidebar
Close sidebar

Un băiat dintr-un centru de plasament și-a dat foc cu o brichetă

Un incident care se putea încheia dramatic a avut loc, zilele trecute, la un centru de plasament pentru copiii cu handicap din Buzău. Un băiat de 17 ani și-a dat foc cu o brichetă găsită la un coleg.

Diana Puiu,

Un băiat dintr-un centru de plasament și-a dat foc cu o brichetă

[Sursa foto: NEWSBUZAU.RO]

DISTRIBUIE
acest articol

Un băiat de 17 ani de la un centru de plasament pentru copiii cu handicap din Buzău și-a dat foc cu o brichetă găsită la un coleg. Victima a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Citeste si: Investigarea cazurilor de abuzuri din centrele de plasament se amână

Incidentul a avut loc pe data de 31 martie 2022. Băiatul s-ar fi dus la baie însoțit de un angajat, așa cum prevede ordinul intern, iar acesta a auzit gălăgie în interior. Când a deschis ușa, angajatul l-a văzut pe băiat cum încerca să stingă flăcările de pe haine.

Citeste si: O anchetă are loc la Protecția Copilului din Brașov. Care este motivul cercetărilor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Cazul a fost prezentat de site-ul Asociaţiei pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM), al cărei scop este apărarea drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale.

Citeste si: Un copil de 13 ani a spart șapte mașini în două ore. Polițiștii au încercat timp de o săptămână să îl identifice.

”A fost transportat de urgenţă la Bucureşti şi este intubat. Urmează să fie supus unor intervenţii chirurgicale. Nu ne putem explica cum a fost posibil aşa ceva. Cu o zi înainte, joi, am vorbit cu el la telefon, era vesel şi fericit. I-am spus că vom solicita să fie învoit, să il aducem acasă de sărbători”, a declarat pentru asum.ro ruda victimei.

Citeste si: O minoră de 12 ani a dispărut dintr-un centru de plasament din Dâmbovița chiar în ajunul Crăciunului. Dacă o vedeți sunați la 112

Incidentul în care a fost implicat tânărul de 17 ani este anchetat de către DGASPC și de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI