Un tânăr dat dispărut în urmă cu 9 ani, pe vremea când avea 14 ani, a fost găsit pe o stradă din Câmpulung, județul Argeș.

Citește și: Cine este Adriana, fata de 16 ani din Comarnic care a petrecut noaptea în pădure, în ger. ”E un miracol că am găsit-o”

Tânărul a fost găsit pe străzi de către o patrulă de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş care l-a observat pe bărbat şi a decis să nu îl lase pe stradă, având în vedere temperaturile extrem de scăzute.

La ieşirea din tură, jandarmii l-au dus pe Mădălin acasă, în Mureş, transmite presa locală.

Cum a fost găsit tânărul dat dispărut pe când avea 14 ani

Tânărul, care are acum 25 de ani, a fost observat de o patrulă de jandarmerie pe o stradă din Câmpulung.

Jandarmii au constatat că bărbatul pare fără adăpost şi au decis să nu îl lase pe stradă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După ce l-au legitimat, au verificat în baza de date, constatând că el este dat dispărut de aproximativ 9 ani.

"După întocmirea documentelor specifice, jandarmii îl conduc la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi îl lasă să înnopteze la un centru pentru persoane fără adăpost. Însă, la ieşirea din tură, gândul că Mădălin este departe de casă şi nu are posibilităţi materiale pentru a ajunge acolo nu îi lasă pe cei patru jandarmi să se odihnească”, au transmis jandarmii argeșeni.

Unul dintre jandarmi a decis să îl ducă acasă, la familia sa din Târnăveni, Mureş, pe tânărul care trăia pe străzi.

Potrivit News.ro, cei trei colegi ai săi au decis să îl însoţească, iar, în cele din urmă, doi dintre ei şi-au însoţit colegul.

Al treilea om de ordine, jandarmul care condusese maşina de serviciu a fost trimis acasă ca să se odihnească. "Așa că au pornit, împreună cu Mădălin spre Târnăveni", se spune în postarea Jandarmeriei Arges.

Disparut cu 9 ani în urmă, găsit din întâmplare în alt județ

Disparut cu 9 ani în urmă, găsit din întâmplare în alt județ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si