Ofițerii echipajului de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi, au sesizat, în timp ce patrulau pe strada Oţelarilor, cum un bărbat care se afla pe trotuar îi atenționa făcând insistent cu mâna. Jandarmii au oprit în dreptul acestuia şi l-au întrebat care este problema. Vizibil speriat, bărbatul le-a mărturisit autoriăților că un adolescent l-a ameninţat cu un cuţit, după ce i-a făcut observație să strângă mâncarea pe care o scăpase pe jos.

Citeste si: Un tânăr de 28 de ani a incendiat apartamentul soților care îl găzduiseră. Apoi s-a aruncat de la etajul 10 al clădirii din Capitală

Victima are 60 de ani

Din primele informații găsite de jandarmi, dar şi din declaraţiile martorilor implicați s-a constatat că băiatul, în vârstă de 16 ani, s-a întâlnit cu doi prieteni în cartierul Micro 19, apropriați ca vârstă, cu care avea intenția să se deplaseze la un magazin din vecinătate. La un momen dat, adolescentul a scăpat pe jos o parte din mâncarea pe care o avea în mână, iar un trecător l-a rugat să o ridice. Deranjat că i s-a făcut observație, acesta a scos din haină un cuţit cu care l-a ameninţat pe cel care a îndrăznit să-i atragă atenția, un bărbat în vârstă de 60 ani.

Tulburat de întâmplare, victima s-a îndepărtat rapid de adolescent, iar în momentul în care a văzut un echipaj de jandarmerie a alarmat problema.

În momentul în care au sesizat echipajul de jandarmerie, cei trei adolescenți au fugit printre blocurile din zonă, fiind prinși în scurt timp.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Arma a fost descoperită de jandarmi într-o grădină din vecinătate, iar cei trei adolescenți au fost conduşi la sediul poliţiei.

Citeste si: VIDEO&FOTO| Un bărbat a evadat din arestul IPJ Dolj. 800 de polițiști participă la căutarea lui

Băiatul declară că a găsit arma pe stradă

În momentul în care oamenii legii l-au întrebat de unde are cuțitul și dacă acesta îi aparține, adolescentul de 16 ani a declarat că l-a găsit pe stradă și că l-a aruncat de frica poliției. ,,Acuma l-am găsit. L-am aruncat de frică de poliție”, a susținut adolescentul.

Pe numele unuia dintre ei, autoritățile au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri din Prahova. Unul dintre participanți a fost înjunghiat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si