Folosindu-se de lectiile de condus vehicule pe drumuri publice, pe care le-a invatat vizionand tutoriale video pe YouTube, un baiat in varsta de opt ani si-a dus sora mai mica la un restaurant de tip fast-food cu automobilul familiei sale, pentru a cumpara de mancare.

Duminica seara, in jurul orei locale 20.00, un baiat de opt ani si sora lui mai mica au parasit resedinta lor din East Palestine, o localitate din statul american Ohio, dupa ce tatal lor s-a dus la culcare, iar mama lor a adormit pe canapea.

Copiii s-au urcat in camioneta de serviciu a tatalui lor, au pornit masina si s-au indreptat spre local.

Potrivit postului de televiziune Fox 8 din Cleveland, baiatul de opt ani a condus vehiculul pe o distanta de o mila (1,6 kilometri), trecand de patru intersectii si peste o cale ferata pentru a ajunge la restaurant, efectuand numeroase schimbari de directie pe traseu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Martorii spun ca baiatul a respectat toate normele din regulamentul rutier si s-a incadrat in viteza legala.

Din fericire, un prieten de familie se afla la restaurant in momentul sosirii celor doi copii si i-a anuntat pe bunicii acestora.

Atunci cand politistii au ajuns la fata locului, baiatul le-a spus ca a invatat sa conduca automobilul vizionand tutoriale video pe YouTube.

Nimeni nu a fost ranit in timpul acestei ”aventuri”, iar copiii au primit cate un cheeseburger.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si