Băiețelul a îndurat luni întregi abuzuri din partea mamei vitrege și a tatălui său. Era deseori lăsat nemâncat, ținut în picioare pe hol timp de 14 ore și otrăvit cu sare.

Potrivit autorităților, la scurt timp după crimă, adulții au sunat la serviciul de urgență și au spus că băiețelul abia mai respiră după ce s-ar fi izbit singur cu capul de podea de cinci ori.

Citeste si: O mamă acuză- Crimă mascată în sinucidere

Ce a spus femeia

„S-a aruncat singur, m-a lovit și pe mine cu capul când încercam să-l ridic. Abia mai respiră”, a spus mama vitregă a copilului. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Echipajele medicale au sosit de urgență și l-au transportat pe minor la spital. Din nefericire, băiețelul a murit din cauza rănilor grave. 

Citeste si: Moarte învăluită în mister pentru un tânăr de 18 ani: Mihai voia să devină preot, însă a sfârșit spânzurat. Apropiații lansează o ipoteză șocantă

Ce au descoperit anchetatorii

Procurorii au descoperit că femeia a fost cea care l-a ucis pe băiețel.

În timpul procesului au apărut dovezi care îi încriminează pe cei doi părinți. O cameră de supraveghere din sufragerie arată cum trupul copilului este târât de cei doi din hol, unde a și fost atacat, și așezat pe canapea. Ulterior, este așezat pe podea în timp ce tatăl său încearcă să-l resusciteze potrivit instrucțiunilor primite prin telefon de la paramedici. 

Procurorii au găsit o înregistrare în care copilul spunea:„Ajută-mă, te rog ajută-mă unchiule, nu mă hrănesc.

Am nevoie de apă și de mâncare”.

Citeste si: Medic rezident din Arad, în comă în urma unui accident grav de circulație

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si