Un băiețel în vârstă de 8 ani a fost abuzat sexual de mama lui, iar scenele halucinante s-ar fi petrecut în timpul unui apel video cu tatăl copilului, de care mama se despărțise.

Bărbatul ar fi trimis ulterior imaginile șocante prietenilor lui.

Micuțul ar fi fost abuzat de mama luii de mai multe ori în trecut

Imaginile au ajuns în atenția ofițerilor DIICOT, de la unul dintre prietenii către care tatăl victimei a trimis capturile de ecran.

Bărbatul este plecat peste hotare. Abuzul s-ar fi petrecut în timpul unui apel video cu fosta sa iubită.

Citește și: Un individ, de 33 de ani, a fost arestat după ce a întreținut relații intime cu o minoră de 12 ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 30 de ani mai are doi copii. Băiețelul de 8 ani este cel mai mic dintre ei. Există suspiciuni cum că mezinul ar fi fost abuzat de mama sa de mai multe ori, în trecut. Acest lucru era deja cunoscut de tatăl copilului.

Doar mama micuțului a fost arestată preventiv până în aceste momente. Decizia nu este definitivă. Copiii femeii au fost luați de Direcția pentru Protecția Copilului, iar în aceste momente ei se află în grija unei rude.

Un individ, de 33 de ani, a fost arestat după ce a întreținut relații intime cu o minoră de 12 ani

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Cluj a fost arestat preventiv, joi, pentru act sexual cu un minor şi lipsire de libertate în mod ilegal, el fiind cercetat pentru că a avut relaţii intime cu o fată de 12 ani. La un moment dat, pentru că fata nu a vrut să meargă cu el, ar fi luat-o cu forţa de pe stradă şi ar fi băgat-o în maşina lui.

Conform polițiștilor, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Gherla, a avut, în cursul acestui an, relații sexuale cu o fată de 12 ani.

Nimeni nu a reclamat faptele la Poliţie, ancheta fiind declanşată după ce polițiștii au primit informații ”de interes operativ” cu privire la acest caz.

Citește și:  „A stat de bună voie”. Declarațiile halucinante ale soției șoferului din Prahova, acuzat de viol, care a ucis un tânăr nevinovat de 23 de ani

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au aflat că, în cursul lunii mai, bărbatul ar fi luat-o cu forţa de pe stradă pe fata de 12 ani şi ar fi băgat-o la el în autoturism, în condițiile în care adolescenta nu a vrut să meargă cu el.

Miercuri, poliţiştii au făcut o percheziție la locuinţa suspectului.

Tot atunci el a fost reţinut, iar joi a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pe numele său. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si