Close sidebar
Close sidebar

Un baietel de 9 ani din Iasi a murit sub ochii fratilor sai. Copilul incerca sa puna muzica la un casetofon

Tragedie intr-o familie din Iasi. Unul dintre copii, un baietel in varsta de 9 ani, a murit electrocutat sub ochii fratilor sai.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia s-a produs in localitatea ieseana Trifesti. Baiatul ramasese acasa cu cei patru frati minori, dupa ce parintii plecasera la niste rude.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La un moment dat, baiatul a bagat doua fire de la un casetofon in priza si s-a electrocutat. Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila din cadrul SMURD Iasi a ajuns a fata locului, dupa ce un vecin care i-a vazut pe cei patru copiii plangand in jurul fratelui lor, a sunat la numarul de urgenta.

Timp de o ora si 40 de minute medicii ajunsi la fata locului au incercat in zadar sa il resusciteze pe copil.
Trupul neinsufletit al micutului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca cum s-a petrecut tragedia, scrie BZI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI