UPDATE: Inspectoratul de Poliție Județean Alba a anunțat decesul minorului.

Un băiețel de aproximativ 5 ani a căzut, luni, în râul Cugir, el fiind scos din apă de echipele de salvatori. „În jurul orei 13,00, un minor în vârstă de aproximativ 5 ani, din Cugir, a căzut în râul Cugir.

Citeste si: VIDEO- Descoperire macabră în Sighetu Marmației. Cadavrul unui copil de 14 ani, ascuns în cușca câinelui

Acesta a fost scos din apă, iar în prezent este supus manevrelor de resuscitare. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Citeste si: Tânărul dispărut din Giurgiu, găsit mort în Dunăre

Tânărul dispărut din Giurgiu a fost găsit mort în Dunăre

Trupul tânărului de 18 ani, care a dispărut duminică după-amiază în timp ce era la scăldat, a fost găsit mort în apele Dunării.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Echipajele de pompieri și scafandri care au reluat căutările, luni, au găsit cadavrul la o adâncime de 4 metri și la 500 de metri aval față de plaja Gostinu.

Citeste si:  Doi tineri de 17 și 21 de ani au căzut într-o baltă de patru metri

Tânărul a dispărut în apele Dunării în timp  ce se afla la scăldat, cu mai mulţi prieteni, duminică după-amiază. Unul dintre cei care îl însoţeau şi care a fost pe punctul de a se îneca a fost salvat de către persoane aflate cu o barcă, în zonă.

Un copil de șase ani s-a înecat pe o plajă din Spania

Un copil român, în vârstă de doar 6 ani, s-a stins din viață, sâmbătă, înecat în zona digului plajei Canet d'en Berenguer, comunitatea autonomă Valenciană din Spania.  Scafandrii Gărzii Civile  au recuperat trupul neînsuflețit al acestuia cinci ore mai târziu.

Citeste si: Un copil român, de doar 6 ani, s-a înecat pe o plajă din Spania. Era în apă cu mama și fratele său

Tragedia s-a produs în momentul în care băiețelul se afla în apă și făcea baie împreună cu fratele mai mare și cu mama sa. Această zonă este semnalizată cu scăldatul interzis, printre alte motive, din cauza curenților puternici.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si