Cei trei frati au fost lasati singuri in casa, dormind, de catre bunica lor, care plecase sa cumpere produse alimentare de la un magazin din sat.

Cel mai mare dintre copii, un baiat de sase ani, sustin reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui, si-a luat fratele de trei luni in brate si l-a scos afara din casa, in timp ce pe baiatul de un an si trei luni l-a rugat sa se tarasca dupa el.

”Cei trei minori se aflau in grija bunicii materne, care in acel moment era plecata la un magazin din sat. Parintii nu sunt plecati la munca in strainatate, asa cum se vehiculase initial, ci se aflau la munca prin sat. Nu putem spune ca a fost un caz de neglijare care sa impuna scoaterea copiilor din familie. Totusi, cazul va ramane in atentia primariei din localitate”, a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, Irina Cimpeanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La sesizarea localnicilor, pompierii militari, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Vutcani, au intervenit pentru stingerea incendiului, insa locuinta, de aproximativ 40 de metri patrati, a ars in totalitate.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si