Marcel, un baietel de trei ani, se juca ziua cu sora lui, in varsta de cinci ani in casa, in timp ce parintii lor dormeau. Micutii din Polonia se ascundeau unul de celalalt si se distrau cautandu-se, insa Marcel s-a gandit sa intre in masina de spalat si a inchis hubloul in urma lui, blocandu-se inauntru.

Parintii s-au trezit cand si-au dat seama ca nu il mai aud pe micut

jucandu-se prin casa si au inceput sa il caute. L-au gasit dupa cautari disperate, iar tatal lui Marcel a sunat dupa ajutor imediat cum si-au dat seama ca cel mic nu mai respira.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La sosirea medicilor, micutul era deja in stare critica si a murit cateva ore mai tarziu. Medicii de la spitalul din Slupsk, Polonia au incercat manevrele de resuscitare timp de o ora, insa micutul nu a mai putut sa fie readus la viata.

La autopsie s-a confirmat ca Marcel a murit sufocat, cand nu a mai avut oxigen in cuva masinii de spalat in care s-a blocat.

Potrivit presei locale, s-a deschis o ancheta in cazul mortii micutului, iar parintii ar putea sa fie acuzati pentru decesul fiului lor.

sursa: thesun.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si