Close sidebar
Close sidebar

Un baietel de trei ani a murit sufocat in masina de spalat! Tragedia s-a intamplat in timp ce parintii lui dormeau

Marcel s-a ascuns in masina de spalat in timp ce se juca cu sora lui, iar parintii lor dormeau! A murit sufocat, iar parintii lui ar putea sa fie acuzati de decesul micutului.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marcel, un baietel de trei ani, se juca ziua cu sora lui, in varsta de cinci ani in casa, in timp ce parintii lor dormeau. Micutii din Polonia se ascundeau unul de celalalt si se distrau cautandu-se, insa Marcel s-a gandit sa intre in masina de spalat si a inchis hubloul in urma lui, blocandu-se inauntru.

Parintii s-au trezit cand si-au dat seama ca nu il mai aud pe micut jucandu-se prin casa si au inceput sa il caute. L-au gasit dupa cautari disperate, iar tatal lui Marcel a sunat dupa ajutor imediat cum si-au dat seama ca cel mic nu mai respira.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

La sosirea medicilor, micutul era deja in stare critica si a murit cateva ore mai tarziu. Medicii de la spitalul din Slupsk, Polonia au incercat manevrele de resuscitare timp de o ora, insa micutul nu a mai putut sa fie readus la viata. La autopsie s-a confirmat ca Marcel a murit sufocat, cand nu a mai avut oxigen in cuva masinii de spalat in care s-a blocat.

Potrivit presei locale, s-a deschis o ancheta in cazul mortii micutului, iar parintii ar putea sa fie acuzati pentru decesul fiului lor.

sursa: thesun.co.uk

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI