Copilul sta la bunici iar acestia se pare ca sunt autorii repetatelor corectii aplicate minorului. Ca si cum nu era de ajuns, mama, sosita recent din Italia, i-a mai dat cateva batai.

Potrivit vremeanoua.ro, mama baiatului este prostituata si isi bate frecvent copiii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Politia si Protectia Copilului Vaslui au declansat o ancheta in cazul unui baiat de zece ani care a ajuns la spital cu numeroase echimoze pe corp dupa ce a fost batut de catre mama sa cu fierul de calcat. Politistii au intocmit dosar penal pe numele femeii pentru rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, ancheta in acest caz a fost inceputa dupa ce copilul de zece ani, din localitatea Grivita, a fost gasit de catre un echipaj de politie in gara de la Barlad avand numeroase echimoze pe corp. Baiatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Barlad, unde a spus cadrelor medicale ca a fost batut de catre mama sa cu un fier de calcat.

"Copilul sustine ca a fost agresat fizic de catre mama sa. In consecinta, pe numele femeii a fost intocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, urmand ca, la finalizarea cercetarilor, sa fie dispuse masurile legale", a declarat, marti, pentru News.ro

purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Silvia Manta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si