Close sidebar
Close sidebar

Un baietel din Suceava a murit in chinuri groaznice, sub ochii mamei. Bietul copilas, nici nu implinise 2 ani

Un copil care nu implinise inca varsta de 2 ani a murit in conditii groaznice, cu arsuri pe mai bine de jumatate de corp, dupa ce a cazut in oala cu ciorba clocotita pregatita de mama sa pentru hrana familiei. Nenorocirea s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, intr-o familie de etnie roma din comuna Patrauti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baietelul era singurul copil al familiei Ton si se afla in casa, unde se juca cu un verisor in varsta de 3 ani. in locuinta erau si mama si bunica baiatului, insa totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda.

„Mama o facut mancare pe plita si o pus oala jos, iar cand s-a intors spre plita, sa ia un capac, baiatul a picat acolo, se juca cu varul lui si a cazut in oala.... eram si eu in casa, s-a dus prin spatele meu, nu am avut timp sa facem nimic”,  a povestit bunica copilului. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Desi a fost scos imediat din oala cu ciorba clocotita, arsurile erau deja mult prea severe.

Citeste mai mut pe Monitorul de Suceava
Foto: Monitorul de Suceava

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI