Balonul tocmai decolase de la Mattenboden, în municipalitatea Hünenberg, în jurul orei 6, când a luat foc și s-a prăbușit la pământ.  

Patru femei şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 62 de ani au fost răniţi. Două femei şi un bărbat sunt în stare gravă în urma accidentului, ale cărui cauze sunt încă necunoscute.

Citește și: Un feribot cu 120 de persoane la bord a luat foc

Ceilalţi patru pasageri au suferit răni minore. Pompierii au reușit să stingă focul și să securizeze locația, iar persoanele au fost transportate la spital.  

Un feribot cu 120 de persoane la bord a luat foc

Incendiu pe mare. Un feribot cu 120 de persoane la bord a luat foc. Două ambarcațiuni au fost trimise la fața locului. Un incident dramatic a avut loc pe mare, în Filipine. 120 de persoane au văzut cum feribotul în care se aflau este cuprins de flăcări.  

Citește și: O femeie a fost găsită carbonizată după ce un incendiu i-a cuprins apartamentul în care locuia

Accidentele maritime sunt comune în arhipelagul filipinez, din cauza furtunilor frecvente, a navelor prost întreținute sau supra-aglomerate. 

Citește și:  Un yacht a luat foc pe Dunăre, în Mehedinți

O femeie a fost găsită carbonizată după ce un incendiu i-a cuprins apartamentul în care locuia

Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Buzău, în urma căruia o femeie a murit carbonizată, iar fiica acesteia s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marți, iar cauza ar fi fost  o lumânare lăsată aprinsă.

Fiica acesteia s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Ajunși la fața locului, cei de la  ISU Buzău  au găsit o femeie în vârstă de 95 de ani carbonizată, iar fiica acesteia, în vârstă de 65 de ani, a fost resuscitată după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma apelului la 112, au intervenit cinci autospeciale dintre care două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, în sprijin fiind dislocată şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.  

Citește și: Incendiu devastator în Tulcea. Au ars 400 de hectare de mirişte şi 600 de baloţi de paie

Potrivit celor de la ISU Buzău, flăcările nu au cuprins și alte apartamente din bloc, astfel că nu a fost necesară evacuarea celorlalți locatari.

Citește și:  Alertă de incendiu falsă la Spitalul Județean Sibiu

Femeia în vârstă de 65 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind transportată ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. 

 

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si