Un bancomat a ars în totalitate, iar o parte din pereţii interiori ai imobilului unde era amplasat bancomatul au fost afectaţi de fum, în urma unei tentative de furt.

Incendiul a fost produs, cel mai probabil, din cauza unui circuit electric, informează ISU Sibiu.

Citește și: Hărțuire la un liceu din Alba Iulia. Polițiștii și ISJ fac anchetă

Incidentul a avut loc, duminică dimineaţă, în municipiul Mediaş, pe strada I.C. Brătianu.

Bancomat ars cu banii în el

Poliţiştii din municipiul Mediaş îi caută pe hoţii care au încercat în cursul dimineţii de duminică, să fure banii dintr-un bancomat, dar nu au reuşit decât să provoace un  incendiu  în bancă, după care au fugit, a declarat pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Informații din sala de judecată, în dosarul decesului lui Emi Pian. Cine l-a ucis, de fapt, pe interlop

Potrivit oficialului IPJ Sibbiu, nu a fost stabilit, încă, un prejudiciu şi hoţii nu au fost prinşi.

"La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 04,00, în municipiul Mediaş, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş, care patrulau pe strada I.C. Brătianu, au observat că din sediul unei unităţi bancare ieşea fum. Poliţiştii au pătruns holul unităţii şi au constatat că ATM-ul instalat în zona respectivă ardea cu flacără deschisă.

La faţa locului au intervenit pompieri din cadrul I.S.U. Sibiu, precum şi un echipaj medical, incendiul fiind stins în scurt timp, fără victime omeneşti", a precizat Elena Welter. 

Bancomat în flăcări la Mediaș

Bancomat în flăcări la Mediaș

[Sursa foto: orademedias.ro]

Cum s-a produs incendiul de la bancă

Din investigaţiile preliminare efectuate, poliţiştii medieşeni au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unităţii bancare şi ar fi încercat să sustragă bani din ATM blocând fanta aparatului cu un obiect din lemn, fapt ce ar fi condus la supraîncălzirea sistemului electric al dispozitivului şi, astfel, la izbucnirea incendiului.

Citește și: Un interlop celebru îl ceartă pe Gigi Becali: „Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu patru ani?”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. În prezent, poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor faptei pentru aplicarea măsurilor legale în consecinţă, mai informează IPJ Sibiu.

”La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta cu flacără și se acționa cu două stingătoare. Pompierii au lichidat prompt incendiul, însă a ars întreg bancomatul și de asemenea, pereți din interiorul imobilului unde era amplasat bancomatul au fost afectați de fum. Din fericire nu au fost înregistrate victime.” a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu, potrivit Ora de Medias.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si