Satul Tloul situat în nord-vestul Siriei a fost, joi, inundat, astfel că locuitorii au fost nevoiți să-și părăsească locuințele.

Un baraj din Siria s-a părbușit în urma cutremurului

Regiunea de la granița cu Turcia a avut de suferit din cauza cutremurului devastator. Apa a acoperit casele, pe când lanurile de grâu și fasole au fost complet distruse.

Citește și: VIDEO- Imagini copleșitoare vin din Siria, acolo unde un băiețel a fost scos de sub dărâmături după zeci de ore

Barajul situat pe un afluent al râului Oronte, din nord-vestul Siriei, s-a prăbușit, astfel zeci de familii au fost nevoite să-și abandoneze locuințele.

Situația este una dramatică pentru locuitorii regiunii respective

"Situaţia noastră este dramatică. Uitaţi-vă la apa care ne înconjoară", a spus Louan Hussein Hamadé, unul dintre puţinii locuitori care au rămas în sat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un salvator izbucnește în lacrimi după ce mai bine de opt ore s-a chinuit să scoată o fată de sub dărâmături. ”Zübeyde, eşti atât de frumoasă!”

"Barajul de pământ s-a prăbuşit după cutremur", a adăugat el. "Toată lumea a plecat, cu excepţia câtorva tineri".

Peste 17.500 de persoane și-au pierdut viața în Turcia și Siria, potrivit ultimului bilanț oferit de autoritățile din Turcia.

Salvatorii au anunțat că șansele de supraviețuire scad de la o oră la alta pentru cei aflați sub dărâmături.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si