Băiatul de opt ani a scăpat ca prin minune, deoarece acesta a fost strigat de mamă cu câteva momente înainte de incident. Bărbatul verifica butelia, iar aceasta a explodat.

Citește și: Explozie la un bloc de garsoniere din Hunedoara, după o acumulare de gaze

Acesta este șofer de TIR și își verifica butelia pe care urma să o ia în deplasare. Flăcările i-au provocat arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Pacientul a rămas la Terapie Intensivă la Botoșani, asta pentru că toate locurile de la Iași sau București sunt ocupate.

Citește și: Panică într-un sat din Ilfov. O grenadă misterioasă era legată de un gard. Pirotehniștii SIAS au intervenit de urgență

Panică într-un sat din Ilfov. O grenadă misterioasă era legată de un gard. Pirotehniștii SIAS au intervenit de urgență

Descoperire mai puțin obișnuită într-un sat din județul Ilfov: o grenadă era atârnată pe un gard. Specialiştii pirotehniști din cadrul SIAS-IGPR au intervenit de urgență.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Un bărbat din localitatea Sinteşti, județul Ilfov a alertat autoritățile după ce a descoperit o posibilă grenadă legată de un gard.

Citește și:  Atenție la cerșetoarele cu bebeluși „din cârpe”. Noua metodă de înșelăciune

Poliţiştii Postului de Poliţie Vidra au intervenit imediat pe strada principală din localitate și au confirmat prezența dispozitivului artizanal.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, în cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni, ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Ilfov şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ilfov, pentru efectuarea activităţilor

din competenţă.

Citește și:  Polițistul care a ucis-o pe Raisa a ajuns față în față cu familia fetei

Poliţiştii ilfoveni au luat imediat toate măsurile, au delimitat şi asigurat perimetrul respectiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si