Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv după ce a amenințat-o pe angajata unei săli de jocuri de noroc cu un pistol. Femeia a reușit să scape, iar bărbatul a fugit fără niciun ban. 

Un bărbat a amenințat cu o armă pe angajata unei săli de jocuri de noroc

Bărbatul este din comuna Țugui și a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeste si: Pățania unui hoț din Brăila. A intrat de 4 ori în aceeași casă și nu a furat aproape nimic

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“La data de 7 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o tânără de 25 de ani, din comuna Pleniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei săli de jocuri, din Craiova, ar fi fost ameninţată cu un pistol de un bărbat, care avea faţa acoperită, fiindu-i solicitaţi banii obţinuţi din încasări”, se arată în comunicat.

Angajata a reușit să fugă

“Angajata a refuzat cele solicitate, reuşind să iasă din locaţie, motiv ce l-a determinat pe tânăr să părăsească incinta, fără a intra în posesia vreunei sume de bani”, a precizat sursa citată. 

Citeste si: Andreea a fost dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației pentru a o găsi

“Tot în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit găsirea autoturismului folosit la comiterea faptei, într-o locaţie din proximitatea municipiului Craiova, ce aparţine unui bărbat care lucrează în domeniul dezmembrări auto, stabilind că autoturismul

ar fi fost vândut la data de de 14 septembrie, de tânărul bănuit de comiterea faptei, pentru suma de 2500 euro. În autoturism, poliţiştii au găsit o pereche de mănuşi şi o mască chirurgicală, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a mai precizat IPJ Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si