Un bărbat a fost condamnat la 4 ani de închisoare, după ce a amenințat cu moartea trei agenți de Poliție.

Este vorba despre un recidivist din Cugir care a amenințat trei polițiști cu moartea. Individul nu se află la prima abatere. El mai are la activ o pedeapsă cu suspendare, care s-a adăugat pedepsei din noul dosar.

Citește și: VIDEO- Motivul halucinant din spatele celui de-al doilea atac armat din Serbia! Ce reacție a avut criminalul în fața autorităților: „Dispreț”

Magistratul de la Judecătoria Alba Iulia a decis condamnarea în regim de detenție.

Totul s-a întâmplat în pandemie

Evenimentul a avut loc în anul 2021, atunci când polițiștii care patrulau prin oraș au observat un bărbat care nu purta masca de protecție în incinta unei benzinării.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Individul era sub influența băuturilor alcoolice și profera amenințări, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la autospeciala de poliție.

Citește și: VIDEO- Amenințări pe rețelele de socializare. Un bărbat și-a dus copilul în cimitir și a început să-și amenințe fosta soție

„În momentul încătuşării, inculpatul a fost auzit adresând cuvinte jignitoare la adresa organelor de poliţie prezente, spunând «îţi dau una».

În timp ce se afla în incinta sediului poliţiei din oraşul Cugir, inculpatul a adresat cuvinte şi expresii jignitoare și a spus «te fac mă şi merg la Aiud 3 ani»", se precizează în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.

Conform  Adevărul, pedepsele aplicate în acest dosar, precum și cea a cărei suspendare a fost anulată, au dus la o condamnare finală de 4 ani și 9 luni de închisoare în regim de detenție.

Citește și: FOTO- Un bărbat a fost amenințat cu moartea de un grup infracțional periculos din Cluj: „Dacă mă omoară, să știți. Am depus plângere”

Hotărârea instanței de fond a fost contestată cu apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si