Doi bărbaţi care se îndreptau dinspre Iaşi spre localitatea Budăi au fost implicaţi într-un grav accident rutier, şoferul decedând după ce a rămas încarcerat şi a ars de viu. Poliția din Iași a precizat faptul că în mașină se aflau două persoane, un bărbat în vârstă de 41 de ani, soferul, și un tânăr în vârstă de 27 de ani, pasagerul din dreapta. 

Citeste si: Sărbătoare mare pentru toți ortodocșii. Ce nu ai voie să faci de Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul

Pasagerul din dreapta a reușit să se salveze

În accidentul rutier a fost implicat doar un singur autoturism, iar ca urmare a impactului, acesta a luat foc. Șoferul a rămas prins sub fiarele contorsionate, dar pasagerul din dreapta a reușit sa se salveze, ieşind din mașină. 

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeste si: Un copil de trei ani a murit sufocat în mașina părinților

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mașina a ars ca o torță vie

"În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 03.15, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DE583. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în urma accidentului rezultând incendierea acestuia", a transmis IPJ Iași.

Totodată, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și rănirea pasagerului în vârstă de 28 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, au explicat oamenii legii, conform BZI.

Pasagerul din dreapta, aruncat prin parbriz

Accidentul rutier s-a produs între Iaşi şi Târgu Frumos, pe DE583. Şoferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, iar pasagerul din dreapta sa a fost proiectat prin parbriz, scăpând totuşi cu viaţă, mai scrie presa locală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si