Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a atacat o ambulanță, a urcat pe o mașină și a fugărit o femeie

Scandal pe o stradă din Galați. Un bărbat care s-a certat cu o femeie a urcat pe o mașină și a atacat echipajul unei ambulanțe.

Diana Puiu,

Un bărbat a atacat o ambulanță, a urcat pe o mașină și a fugărit o femeie

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a atacat un echipaj al ambulanței, s-a certat cu o femeie aflată la volan și s-a urcat pe o mașină. Jandarmii l-au imobilizat. Scandalul a pornit de la o șicanare în trafic.

Citește și: Un bărbat din Vâlcea a intrat cu mașina pe un trotuar, după ce a încercat să își omoare tatăl și fratele

„În momentul apelului acesta s-a urcat pe un vehicul și a început să țipe, după care a alergat prin sensul giratoriu, iar traficul rutier se desfășoară cu greutate”, au relatat jandarmii gălățeni.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Jandarmii au observat echipajul unei ambulanțe, iar șoferul acesteia le-a spus oamenilor legii că au încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a început să lovească cu pumnii și picioarele în interiorul ambulanței, fiindu-le imposibil să îl imobilizeze”, au precizat jandarmii gălățeni.

Citește și: Șicanare periculoasă între două TIR-uri, surprinsă pe o cameră de bord

Un bărbat din Vâlcea a intrat cu mașina pe un trotuar, după ce a încercat să își omoare tatăl și fratele

Un bărbat din Vâlcea a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat, după ce a încercat să își ucidă tatăl și fratele. 

Agresorul a fost reținut pentru tentativă de omor calificat, după ce a încercat să își ucidă tatăl și fratele. Acesta i-a urmărit pe cei doi cu mașina pe contrasens și a urcat pe trotuar încercând să îi ucidă.

Citește și:  Doi bărbați au fost călcați cu mașina de o șoferiță

„În după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus, condus sub influenţa  băuturilor alcoolice,  pătrunzând pe contrasens, pe bulevadul Dem Rădulescu unde se aflau

aceştia, context în care a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, inculpatul a încercat în continuare, în mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică”,  se arată în comunicat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI