Un șofer a fost la un pas de tragedie, seara trecută, în Suceava. Acesta a căzut cu autoturismul într-un canal cu apă betonată și a reușit să se salveze după ce a înotat până la mal. Bărbatul a primit instrucțiunile necesare de la polițiștii veniți la fața locului. Acesta ar fi fost urmărit de autorități și nu a oprit la semnalele polițiștilor, circulând cu o viteză mult prea mare. 

Citește și: Un adolescent din Teleorman a decedat în urma unui accident rutier

"La data de 02.04.2023, în jurul orei 21:20, polițiștii aflați în serviciul de patrulare și intervenție la evenimente pe raza de competență din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au observat pe drumul județean DJ 178C Bilca, un autoturism care circula din sensul opus autospecialei de poliție, având doar luminile de poziție aprinse.

S-au efectuat semnale regulamentare de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, a mărit viteza de deplasare și și-a continuat drumul. Lucrătorii de poliție au pornit în urmărirea autovehiculului pe drumul județean, însă după aproximativ 700 de metri, conducătorul auto a virat la stânga pe un drum comunal.

Citește și: Accident rutier mortal. O fetiță a rămas orfană după ce mama sa a murit

În continuare, pe latura sudică a canalului de evacuare a apei a unei microhidrocentralei, după aproximativ 500 de metri pe acest drum comunal, conducătorul autoturismului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a pătruns în apă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii au observat faptul că în interiorul autoturismului, la volan, se află o persoană de sex masculin, fără a exista alți pasageri.
Având în vedere că debitul de vărsare al apei era foarte mare, persoana de sex masculin în cauză nu putea înainta înspre peretele exterior al canalului de evacuare a apei, fiind purtat în continuare de curenții de apă.", au transmis autoritățile.

Citește și: Un șofer din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie

După acordarea primului ajutor, acesta a fost transportat la spital pentru mai multe învestigații suplimentare.
”Salvatorii au verificat maşină pentru a fi siguri că nu mai există nimeni in interior”, a mai precizat sursa citată. Șoferul ar fi fost urmărit de poliție în momentul accidentul. 

Șoferul a fost preluat și transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți, cu diagnosticul de ”hipotermie”, fără a fi identificate alte leziuni.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că șoferul este un bărbat de 24 ani din comuna Vicovu de Jos, județul Suceava.

Un adolescent din Teleorman a decedat în urma unui accident rutier

Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit, duminică, într-un accident rutier ce a avut loc în județul Teleorman.

Adolescentul se afla pe scaunul din dreapta. 

Autoturismul în care se afla adolescentul a intrat într-un șanț și s-a răsturnat. Tânărul aflat pe scaunul din dreapta  a decedat.

”În ziua de 2 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Dobroteşti s-au sesizat cu privire la faptul că pe DN 65 A, pe raza comunei Dobroteşti, sat Merişani a avut loc un accident rutier”, a transmis, duminică,  IPJ Teleorman.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Deputatul Dan Barna a ajuns la spital după un accident cu trotineta electrică

Șoferul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a pierdut controlul volanului. Acesta a lovit un șanț, iar apoi s-a răsturnat pe câmp.

Citește și:  Un TIR plin cu cartofi s-a răsturnat pe A1 Sibiu-Deva

”În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Dideşti,  pasager pe locul din dreapta al autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”,  au mai transmis poliţiştii. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si