Pompierii departamentului din județul Vaslui au intervenit miercuri dimineață pentru a salva un bărbat care a căzut cu motoscuterul într-o râpă de 9 metri din localitatea Gherghești.

Incidentul care se putea transforma într-o adevărată tragedie a avut loc marți, 13 septembrie 2022, la orele serii, însă, din păcate tânărul a reușit să ceară ajutorul abia miercuri la orele dimineții. Toată noaptea, victima în vârstă de 23 de ani nu a reușit să își găsească telefonul mobil, totul din cauza întunericului.

Citeste si: Mamele din România primesc 2.000 de lei de la stat. Ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor

Din fericire, tânărul a fost găsit în stare continență, dar prezenta mai multe leziuni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”A suferit un traumatism cranio-facial și acuză dureri mari ale membrelor superioare și inferioare. Bărbatul va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad pentru investigații și îngrijiri medicale”, a transmis Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Tânărul a reușit să-și sune un prieten abia a doua zi

Tânărul în vârstă de 23 de ani le-a mărturisit  membrilor echipajului care a ajuns la fața locului că a căzut în râpă marți seară în timp ce se îndrepta spre casă.

Victima a sunat un prieten a doua zi pentru a îi cere ajutorul.

Citeste si: VIDEO- Un urs și-a făcut apariția la ziua de naștere a unui copil de 2 ani. Acesta a mâncat brioșele de la petrecere

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în data de 13 septembrie 2022, la ora 22.00, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, aflat la conducerea unui moped, înregistrat în comuna Gherghești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și a fost

proiectat într-o râpă. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis oficialii IPJ Vaslui.

Tânărului în vârstă de 23 de ani îi vor fi recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice, conform jurnaliștilor de la  libertatea.ro.

Citeste si: Crimă oribilă. Un bărbat de 28 de ani și-ar fi ucis părinții, găsiți în stare de putrefacție în propria casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si