Un bărbat din Iași a murit, miercuri, 22 februarie, după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc. Trecătorii au solicitat imediat ajutorul echipajelor medicale. Totul s-a întâmplat pe șoseaua Nicolina, în jurul orei 15.30.

Citește și: Moarte suspectă în Capitală, după ce o femeie s-a prăbușit de la etaj

„Astăzi, 22 februarie, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la etajul cinci al unui imobil din municipiul

Iaşi. Cadrele medicale au constatat decesul persoanei. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situaţii", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

La fața locului a sosit și un echipaj medical pentru a i se acorda îngrijirile medicale, însă impactul i-a fost fatal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Autoritățile au intervenit de urgență după ce un om a căzut într-un siloz cu cereale

Moarte suspectă în Capitală, după ce o femeie s-a prăbușit de la etaj

Moarte suspectă în Capitală, după ce o femeie și-a pierdut viața, luni, căzând de la etajul unui bloc. Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri. 

Citește și:  Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. El sunase o rudă ca să-i țină de urât

”La data 20 februarie 2023, în jurul orei 14.00, poliţiştii  Direcţiei Generale de Poliţie  a Municipiului Bucureşti- Secţia 17 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al  unui imobil, din Sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”,  a transmis, luni, Poliţia Capitalei.
Se pare că victima ar fi căzut de la etajul 5, însă, deocamdată, nu sunt clare împrejurările în care a avut loc tragedia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul femeii a fost transportat la INML pentru a se efectua necropsia. 

Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. El sunase o rudă ca să-i țină de urât

Un bărbat a ales să își încheie socotelile cu viața, însă nu oricum. El a și-a sunat ruda pentru a-i ține de urât, în timp ce se sinucide.

Pentru că voia să încheie socotelile cu viața, bărbatul a decis că cea mai bună soluție ar fi să își ia zilele. El a făcut gestul șocant marți seara, la el acasă. Ajutoarele au fost chemate imediat, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si