Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin şi Detaşamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a scoate un bărbat căzut în apă cu ATV-ul, la capătul lacului Floroiu, în zona Valea Drăganului”, a transmis, joi, ISU Cluj.

Care este starea victimei

Potrivit sursei citate, la fața locului au intervenit o autospecială cu echipamente de salvare şi două echipaje SMURD. În urma procedurilor de salvare, bărbatul în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost salvat de la aproximativ patru metri.

Citeste si: Domul de căldură pârjolește Europa

Victima a primit de îndată primele îngrijiri medicale şi a fost transportată de urgenţă la spital pentru investigaţii şi îngrijiri avansate. 

Salvamontiștii au salvat o persoană aflată în șoc anafilactic, în Munții Orăștiei

O persoană aflată în șoc anafilactic a fost salvată, sâmbătă, din Munții Orăștiei.

O persoană intrată în șoc anafilactic a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost coborâtă din Munții Orăștiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru acțiunea de salvare s-a solicitat și un suport aerian, dar din cauza condițiilor meteo elicopterul nu a putut ateriza în zonă.

Citeste si: Recenzare cu viteza melcului

O echipă din Hunedoara și una din Valea Jiului au intervenit pentru a o ajuta pe femeie.

Jandarmii au intervenit pentru a ajuta patru turiști să coboare Masivul Piatra Craiului

Patru turiști obosiți și deshidratați au avut nevoie de intervenția jandarmilor pentru a ieși de pe un traseu.

“În seara zilei de sâmbătă, în jurul orelor 22:00, am  primit solicitarea de a ajuta patru turişti, aflaţi în zona Refugiului Diana din Masivul Piatra Craiului.

Cele patru persoane, trei adulţi şi un minor în vârstă de 17 ani, nu aveau probleme medicale, dar erau epuizate fizic, erau deshidratate şi nu erau echipate corespunzător pentru coborâre pe timp de noapte”,  a   transmis Jandarmeria Braşov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si