Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a căzut într-o râpă din Masivul Piatra Mare. Salvamontiștii au intervenit

Salvamontiştii din Brașov au intervenit, miercuri, pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă din Masivul Piatra Mare.

Diana Bostan,

ț


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a căzut, miercuri, într-o râpă din Masivul Piatra Mare. La fața locului intervin salvamontiști, dar și un elicopter SMURD.

Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă din Masivul Piatra Mare

La fața locului intervin 11 salvamontiști din cadrul Salvamont Braşov şi Salvamont Săcele, victima fiind îîntr-o zonă greu accesibilă. La locul incidentului a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Citește și: VIDEO- Un meteorit a luminat cerul României și a pus în alertă salvamontiștii din Gorj

„Persoana a fost extrasă din zona greu accidentată, iar în acest moment i se acordă primul ajutor. Bărbatul urmează să fie transportat către o unitate spitalicească pentru investigaţii medicale suplimentare”, au transmis oficialii Salvamont Braşov.

Un grup de turiști din Ungaria s-a pierdut în cea mai periculoasă râpă din Munții Rodnei. Salvamontiștii au reușit să îi salveze

Un traseu montan se putea sfârși tragic pentru 9 turiști din Ungaria.

Grupul se îndrepta spre Vârful Pietrosul Rodnei, dar s-a abătut de la marcaj și a ajuns într-o râpă periculoasă. Misiunea salvamontiștilor s-a încheiat cu succes, iar turiștii sunt în afara oricărui pericol.

Citește și: Un bărbat din Hunedoara a căzut în timpul unui zbor cu parapanta. Victima s-a ales cu tibia fracturată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După efectuarea apelului către 112, șapte salvatori montani de la Serviciul Public Salvamont Borșa au plecat în recuperarea turiștilor.

Cei 9 turiști din Ungaria, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, au pornit spre Vârful Gârgălău de unde au dorit să se îndrepte spre Vârful Pietrosul Rodnei.

Aceștia s-au abătut de la traseul marcat și au ajuns într-o râpă din Corhele Pietrosului – cea mai greu accesibilă zonă a Munților Rodnei, o zonă sălbatică, fără acces și fără poteci.

Citește și: Tânăr venit din Germania, la rude, înecat la scăldat în Târnava Mică din județul Mureș

După 15 ore de misiune salvatorii montani i-au coborât în siguranță, la baza muntelui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI