După ce a participat la nașterea copilului său, un bărbat a dat în judecată spitalul unde soția sa a născut. Motivul este faptul că l-au încurajat să participe la naștere. Daunele cerute de bărbat în instanță se ridică la peste jumătate de un miliard de dolari.

Nașterea copilului impune daune 

Un bărbat din Australia a participat la nașterea copilului său. După ce a fost prezent la naștere, bărbatul a decis să dea în judecată spitalul. 

Motivul procesului este că personalul medical l-a încurajat și i-a permis să participe la naștere.

Bărbatul cere în instanță daune de sute de milioane de dolari, declarând că a rămas traumatizat după participarea la nașterea copilului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Minune în cazul băiețelului aruncat de la etaj, de mama sa. Și-a revenit din comă în ziua în care a împlinit trei ani. Care au fost primele sale cuvinte

Operația reușită,  psihicul tatălui distrus

Operația de cezariană la care a participat tatăl a fost un succes. În schimb, psihicul acestuia este definitiv traumatizat.

Bărbatul a dat în judecată spitalul și cere daune care se ridică la suma de 643 de milioane de dolari. 

Potrivit bărbatului, daunele se ridică la această sumă din cauza psihicului distrus, a traumelor provocate după ce a asistat la naștere unde a observat sânge, dar și organele soției sale. 

Bolile mentale apărute după ce a participat la nașterea copilului său, i-au adus divorțul. Potrivit spuselor bărbatului, la scurt timp după nașterea copilului, familia sa a fost distrusă de divorț.

Citește și: UPDATE/VIDEO- Cadavrul unui nou-născut a fost găsit pe plajă, într-un sac, în Eforie Nord. Oamenii legii l-au găsit abandonat între pietre

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si