Bărbatul care a găsit proiectilul a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție și unul de pirotehniști. Aceștia au constatat că proiectilul era din al Doilea Război Mondial și a fost transportat la depozitul de muniție, urmând să fie distrus. Pompierii de la ISU vor căuta dacă mai sunt în zonă și alte proiectile.   

Citește și: Un bărbat a murit, după ce o grenadă pe care a găsit-o în lucruri vechi a explodat în mâinile lui

Un bărbat a murit, după ce o grenadă pe care a găsit-o în lucruri vechi a explodat în mâinile lui

Un bărbat din Indiana a murit, iar cei doi copii ai săi au fost răniți, după ce o grenadă a explodat în locuința lor.

Bryan Niedert, în vârstă de 47 de ani, a murit în locuința sa din Lakes of the Four Seasons din nordul statului, după ce o grenadă găsită în lucrurile bunicului a explodat.

Cei doi copii ai săi, o fată de 18 ani și un băiat de 14 ani, au fost transportați la un spital din apropiere cu răni provocate de șrapnel. 

Citește și:  Proiectil exploziv, găsit de un șofer pe DN6

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția a declarat ulterior că „cercetează dacă dispozitivul s-ar fi putut autodetona din cauza vechimii sale sau a altor factori, dacă a fost tras cuiul sau dacă ar fi putut fi implicate alte circumstanțe”, a relatat NBC5 Chicago. O echipă de geniști a fost chemată la fața locului, urmând să se stabilească exact cum s-au petrecut faptele.

Citește și:  Incident de securitate în Japonia. Premierul Fumio Kishida a fost evacuat de urgență

Proiectil exploziv, găsit de un șofer pe DN6

O grenadă defensivă în stare de funcţionare a fost găsită de un şofer de autocamion în apropierea unei parcări de pe DN6. 

Citeste si:  Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Șoferul se oprise pentru a se odihni, moment în care a observat proiectilul în iarbă. Bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul   ISU Giurgiu   . 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Un şofer de autocamion a oprit, ieri după-amiază, într-o parcare pe DN 6, în apropierea localităţii Valea Plopilor, pentru pauza de odihnă.   La un moment dat, acesta a observat   în iarbă şi a sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat echipajul de pirotehnicieni din cadrul ISU Giurgiu”, anunță ISU Giurgiu.

Citește și:   Un proiectil exploziv a fost găsit pe un teren agricol din Giurgiu

Este vorba despre o grenadă defensivă, în stare perfectă de funcţionare. Proiectilul a fost ridicat şi transportat în siguranţă pentru a fi distrus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si