Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a decedat după ce a căzut cu buldoexcavatorul în lacul îngheţat al unei balastiere

Utilajul s-a scufundat în totalitate în apă, iar victima a fost surprinsă în cabină, fiind scoasă de scafandri fără semne vitale.

Diana Bostan,

Un bărbat a decedat după ce a căzut cu buldoexcavatorul în lacul îngheţat al unei balastiere

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a decedat, marţi, după ce a căzut cu un buldoexcavator în lacul îngheţat al unei balastiere, în localitatea Cioroiu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Bărbaul a rămas prins în cabină

"La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la faţa locului, bărbatul care manevra utilajul a fost surprins în cabina buldoexcavatorului. Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop cardio-respirator. Pacientul, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale, fără semne vitale, fiind constatat decesul", se arată în informarea ISU Olt.

Citeste si: Un bărbat a fost spulberat pe o trecere de pietoni din București. În urma impactului bărbatul a fost aruncat la 50 de metri

Apa înghețată și vizibilitatea redusă au îngreunat misiunea salvatorilor

La faţa locului au intervenit echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi Gărzii Osica, cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri şi o ambarcaţiune cu motor, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, cu peridoc şi barcă cu motor.



Misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, apa fiind îngheţată, vizibilitatea zero şi accesul către victimă dificil, a mai precizat sursa citată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un livrator de mâncare din Capitală a fost prins drogat la volan: ,,Hai mai repede că se răceşte mâncare!"

Un bărbat din Arad a căzut cu maşina într-un pârâu, de la cinci metri

Un bărbat de 32 de ani a căzut, luni, cu maşina pe care o conducea şi cu cei trei pasageri într-un pârâu, de la o diferenţă de nivel de cinci metri, în zona localităţii clujene Scrind. 

Citeste si: Jador a răbufnit pe rețele de socializare, după ce a fost la un pas să facă accident: „Băi, puteți să luați viețile oamenilor”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI