Totul a început în urmă cu două zile, mai exact, marți 20 septembrie 2022, când oamenii legii din Pașcani au fost informați de către reprezentanții Bibliotecii Municipale din localitate în legătură cu faptul că un bărbat a donat un lot de cărți, într-una dintre acestea fiind găsită o sumă semnificativă bani.

Ce sumă au găsit bibliotecarii din Pașcani în unul dintre volumele donate de bărbat

Potrivit verificărilor efectuate de polițiștii pășcăneni, a reieșit că bărbatul a donat bibliotecii din oraș cărțile care au aparținut părinților săi, la scurt timp după decesul acestora, fără să știe că în unul dintre volume se află suma de 3.900 lei.

Citeste si: O tânără aflată sub influența alcoolului a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul volanului

Miercuri, 21 septembrie 2022, bărbatul care a donat cărțile părinților săi s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Pașcani, acolo fiindu-i restituită suma de bani.

"Apreciem spiritul civic de care au dat dovadă angajații Bibliotecii Municipale Pașcani, care prin gestul lor sunt un exemplu pentru comunitate", au transmis reprezentanții Poliției Iași în urma incidentului.

Scene șocante la un centru de plasament din Pașcani: o tânără este bătută cu bestialitate de o adolescentă

Imagini șocante au fost filmate la un centru de plasament din localitatea Pașcani, județul Iași.

O tânără este bătută cu bestialitate de o adolescentă, în timp ce alte fete din cameră filmează și se amuză pe seama celor întâmplate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Niciuna dintre minorele din cameră nu a intervenit în vreun fel. Dimpotrivă, au scos telefoanele și au început să filmeze momentul în care colega lor este umilită și snopită în bătaie de o altă tânără.

Citeste si: Un bărbat de 51 de ani este acuzat că a hărţuit o femeie, trimițându-i mesaje cu conotaţii sexuale

Agresoarea își pune victima la pământ, pe care o lovește cu pumnii și cu picioarele în repetate rânduri, cerându-i să i se supună și să îi trimită o poză. Plânsetele tinerei nu o impresionează deloc pe adolescenta bătăușă, care continuă să o lovească, fiind încurajată de pe margine de alte minore din cameră. 

Mai mult decât atât, pe imagini se poate observă cum o altă tânără se implică în scandal și o lovește de câteva ori pe victima care face tot posibilul să își protejeze capul. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oamenii legii au deschis o anchetă a fost deschisă în acest sens.

Citeste si: Incredibil ce i s-a întâmplat unei femei după ce a făcut cumpărături online! Suma colosală pe care a dat-o pentru câteva alimente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si