Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost amendat cu 900 de euro pentru că a acoperit o groapă

Un italian a fost amendat cu aproape 900 de euro pentru că a astupat o groapă. Acesta a declanșat o dezbatere națională.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 72 de ani a fost amendat cu aproape 900 de euro, după ce a acoperit o groapă. Claudio Trenta a fost atât de frustrat de eșecul Consiliului Local de a repara groapa de 30 centrimetri aflată pe o trecere de pietoni din Barlassina, un orășel din Lombardia, încât bărbatul de 72 de ani a decis să ia el însuși măsuri acoperind-o cu bitum rece.

Citește și: Un drum național s-a stricat înainte de terminarea lucrărilor. Pe cine dau vina constructorii

A primit o amendă de 882 de euro (767 de lire sterline), dar a declanșat și o dezbatere despre gropile care afectează drumurile Italiei.

„Dacă ei cred că sunt un idiot, se înșală”, a

spus el pentru Corriere della Sera.  „M-au provocat, așa că acum depun o plângere împotriva Consiliului pentru neglijență.” Acesta spune că a raportat groapa de mai multe ori autorităților locale, fără niciun rezultat.  

Un drum național din România s-a stricat înainte de terminarea lucrărilor. Pe cine dau vina constructorii

Unul dintre cele mai importante drumuri naționale din nordul Moldovei, care aștepta să fie reparat de două decenii, a început să aibă deja probleme.

Drumul are o lungime de 71 de kilometri, dintre care 32 de kilometri sunt pe teritoriul județului Botoșani.  În ultimele două decenii, acest drum a devenit aproape impracticabil din cauza gropilor și alunecărilor de teren.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și:  Inundațiile au făcut ravagii într-o comună din județul Iași

Inundațiile au făcut ravagii într-o comună din județul Iași

Un râu din județul Iași a ieșit din matcă, fiind inundate 40 de hectare de păşune din comuna Şipote.

Inundațiile au afectat și un drum comunal, dar și un pod.

Autoritățile locale sunt îngrijorate de faptul că   șase gospodării ar putea fi inundate   după ce un râu și-a ieșit din matcă.

Potrivit prefectului Bogdan Cojocaru,   râul Miletin și-a ieșit din matcă   în urma topirii zăpezii, fiind inundate aproximativ 40 de hectare de pășune.

Citește și:   Un pod din Galați este pe punctul de a se prăbuși

”Autorităţile locale au cerut încă din anul 2018 intervenţii în albia râului. Şi anul trecut am fost în zonă şi am solicitat efectuarea unor lucrări de decolmatare a râului Miletin pentru a se creşte capacitatea de preluare a apei, dar aceste intervenţii nu au fost efectuate. Vom relua aceste demersuri alături de autorităţile locale. Acolo există un risc de inundaţii care poate fi diminuat printr-o serie de lucrări în albia râului aflat în responsabilitatea Administraţiei Bazinale de Apă Prut – Bârlad”,  a declarat prefectul Iaşiului, Bogdan Cojocaru. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI