Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce i-a injunghiat pe ginerele sau si pe fratele acestuia

Un barbat in varsta de 64 de ani din Medgidia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce i-a injunghiat pe ginerele sau si pe fratele acestuia, in urma unui conflict spotan, cei doi barbati avand nevoie de cel putin 11 zile de ingrijiri medicale, iar viata unuia dintre ei a fost pusa in pericol din cauza ranilor suferite.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, pe data de 3 octombrie, intr-un apartament din Medgidia a avut loc un conflict spontan intre Petrica Musat, in varsta de 64 de ani, din localitate si ginerele sau si fratele acestuia.

In urma scandalului, Petrica Musat a luat un cutit cu care i-a injunghiat pe cei doi barbati in zonele capului, gatului si abdomenului. Cei doi raniti au fost transportati la spitalul din Medgidia, cadrele medicale stabilind ca ginerele barbatului are nevoie de 11-12 zile de ingrijiri, iar fratele sau de 14-16 zile de ingrijiri, ranile suferite de cel din urma punand viata in pericol.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Petrica Musat a fost retinut initial pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor calificat, el fiind prezentat, miercuri, instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, Tribunalul Constanta dand curs acestei solicitari.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Petrica Musat a fost dus in arestul IPJ Constanta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI