Un bărbat de 51 de ani din localitatea băcăuană Răchitoasa a fost atacat, în seara de 1 octombrie. Acesta vorbea la telefon cu soția sa aflată în Italia la muncă, moment în care a fost atacat din spate. Omul s-a prăbușit la pământ, iar soția a auzit strigătele prin telefon și a alertat poliția.

Citeste si: Două eleve s-au luat la bătaie pe o stradă din Găești

Bărbatul a fost găsit inconștient într-un șanț.
„Vorbind la telefon, a fost lovit în cap. După aceea, nevasta a închis telefonul în Italia şi ne-a chemat pe noi, spunând <Fugiţi, că îl omoară!>”, a declarat fratele victimei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Tata striga: <Nu mai daţi, că mă omorâţi!>, iar ei vorbeau după ce au plecat, mama tot a mai auzit câteva secunde”, a declarat Florentina Negruţ, fiica victimei.

Citeste si: Giurgiuveanul dispărut pe data de 30 septembrie a fost găsit decedat

Două eleve s-au luat la bătaie pe o stradă din Găești

Două eleve s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, pe fondul unui conflict mai vechi.

Băieții au asistat la ceartă. Cele două eleve au mai avut un conflict în trecut, iar una dintre ele a prins momentul când cealaltă a coborât din autobuz. Au început să se bată cu  pumni și picioare, s-au lovit cu palmele și s-au tras de păr.

Citeste si:  O elevă din Argeș a fost bătută cu sălbăticie de o altă colegă. Totul s-a petrecut într-o tabără

O colegă a intervenit între cele două tinere, încercând să le despartă.

La locul incidentului erau și mai mulți băieți care doar au asistat, fără să intervină. Una dintre fete a depus plângere la Poliția din Găești. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Citeste si:  O elevă a fost lovită, scuipată și umilită de o gașcă de fete. Minora a fost filmată până s-a prăbușit la pământ

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si