Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a fost batut cu pumnii si picioarele de agentii de paza dintr-un local din Constanta: "Dati in el! Omorati-l"

Batut pana la lesin pentru ca si-a vrut inapoi banii jucati la pacanele! S-a intâmplat intr-un local din Constanta, unde un client cu chef de scandal, aflat in stare de ebrietate, a fost imobilizat cu pumnii si picioarele de agentii de paza. Totul a fost filmat de un prieten al barbatului. ##VIDEO39181##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Este ingenuncheat de agentii de paza si snopit in bataie cu pumnii si picioarele. Clientul de 32 de ani al barului abia daca se mai tine pe picioare in fata celor doi indivizi. Se vede clar pe imagini cum, clientul batut isi pierde cunostinta in pragul usii.

„Pe cine pui, ma, mana? Omorati-l. Pe cine pui tu mana, ma? Lasa-l, lasa-l.Omorati-l. Dati, dati in el! omorati-l! Asa...”, se aude pe inregistrare.

Cel care a filmat intreaga scena ar fi un prieten de-al victimei, care a reusit si el sa-i scoata din fire pe cei doi agenti de paza din local.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vinovat pentru intreaga scena violenta ar fi chiar clientul, aflat in stare de ebrietate, care il impinge in mod repetat pe agentul de paza. Ar fi cautat samanta de scandal dupa ce a pierdut 500 de lei la jocurile de noroc.
Cand a vazut ca nimeni nu-i da banii inapoi, si-a iesit din minti. „Da-mi banii mei, 5 milioan( n.r. 500 lei) si am plecat de aici!”.

IULIAN CRISTEA: „Echipa noastra de interventie a fost chemata de catre angajata, 4 persoane in stare de ebrietate au agresat-O. Au rupt geaca de pe un agent de-al nostru. cum cere legea, am incercat sa il imobilizam pana la sosirea politiei”.

Clientul batut nu a depus, pana acum, nicio plangere la politie, insa reprezentantii firmei de paza vor sa sesizeze autoritatile. Din punctul lor de vedere, barbatul care a facut scandal in local trebuie pedepsit si de oamenii legii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI