Kent Morgan in varsta de 32 de ani din Marea Britanie a fost atacat vineri noaptea de doi necunoscuti. Kent a iesit dintr-un bar cand doi necunoscuti au inceput sa strige dupa el: "camasa roz poarta doar homosexualii". El nu le-a raspuns si si-a continuat drumul. Cei doi barbati l-au urmarit pe Kent si l-a un moment dat unul dintre ei ii da acestuia un pumn in ochi.
Kent a reusit sa scape de cei doi agresori care in continuare tipau dupa el ca este homosexual si poarta camasa roz.
Barbatul, care este casatorit, s-a declarat socat de acest atac homofob, scrie publicatia britanica Metro.

Kent Morgan in varsta de 32 de ani din Marea Britanie a fost atacat vineri noaptea de doi necunoscuti. Kent a iesit dintr-un bar cand doi necunoscuti au inceput sa strige dupa el: "camasa roz poarta doar homosexualii". El nu le-a raspuns si si-a continuat drumul.

Cei doi barbati l-au urmarit pe Kent si la un moment dat unul dintre ei i-a  dat acestuia un pumn in ochi. Kent, plin de sange, a reusit sa scape de cei doi agresori care in continuare tipau dupa el ca este homosexual si poarta camasa roz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul, care este casatorit, s-a declarat socat de acest atac homofob, scrie publicatia britanica Metro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si