Polițiștii de la Poliția Orașului Oravița au depistat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Răcășdia, condamnat de Judecătoria Oravița la 8 ani de închisoare în regim de detenție, pentru viol în formă continuată.

În cursul zilei de miercuri, 21 iunie, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. În cursul anului 2022 au fost finalizate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit la nivelul Poliției Orașului Oravița sub aspectul săvârșirii de act sexual cu un minor în formă continuată și viol în formă continuată.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu în luna aprilie a anului 2022, despre faptul că bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale în mod repetat cu o minoră pe care trebuia să o îngrijească, timp de 5 ani, de când avea vârsta de 12 ani.

Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Timișoara unde a fost depus în vederea executării pedepsei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Două minore cu handicap ar fi fost violate chiar de bărbatul care le-a ţinut în plasament, în Prahova

Două minore cu handicap ar fi fost violate chiar de bărbatul care le-a ţinut în plasament

Un bărbat  de 44 de ani ar fi violat în 2022 două minore încadrate cu grad de handicap, care s-ar fi aflat în plasament în grija acestuia.

Poliţiştii din Prahova au descins miercuri la domiciliul acestuia pentru percheziţii, conform IPJ Prahova.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, în perioada noiembrie-decembrie 2022, persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 44 ani, ar fi violat două minore, cu vârstele de 14, respectiv 16 ani, încadrate în grad de handicap ce necesita o protecţie specială, care se aflau în plasament la acesta.

Citește și: Minore chemate de un șofer STB să vadă filme pentru adulți în timpul cursei: ”Le spune să ia 50 de lei că o să le înveţe să se sărute”

Poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, într-o comună din judeţul Prahova, la domiciliul suspectului, unde au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si