Leonardo Sepúlveda Rodríguez, un bărbat de vârstă mijlocie din Santiago, Chile, s-a bucurat de o viață liniștită și împlinită alături de soția sa, cu care este căsătorit de 30 de ani, și de cei doi copii ai lor.

Frumoasa căsnicie s-a sfârșit pe 5 iulie, când fiul lui s-a dus la Biroul de Stare Civilă pentru a obține niște documente și a aflat că tatăl său recunoscuse doi copii venezueleni.

Căsnicie năruită din vina Stării Civile 

Acesta și-a sunat imediat tatăl, însă situația a degenerat. Tatăl a negat, spunând că acei copii nu sunt nicidecum ai lui. Din nefericire, nimeni nu l-a crezut.  nimeni nu l-a crezut când a spus că s-a făcut o greșeală.

„Prejudiciul adus mie și familiei mele este inimaginabil”, a spus Leonardo Sepúlveda Rodríguez.

Citește și: VIDEO- Mick Jagger s-a logodit cu balerina Melanie Hamrick

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

„Până pe 5 iulie mergeam acasă, îmi îmbrățișam copiii, soția și nepoții.

Sunt cei pe care îi iubesc cel mai mult, iar acum nu mai pot face asta.” 

Deoarece bărbatul nu a putut să-și dovedească nevinovăția, și-a făcut bagajele și a plecat de acasă.

Un bărbat a fost dat afară din casă de soție după o „greșeală fonetică” a Stării Civile

Un bărbat a fost dat afară din casă de soție după o „greșeală fonetică” a Stării Civile

[Sursa foto: Digi24]

În cele din urmă, s-a dovedit că familia acestuia a fost distrusă din cauza unei erori fonetice. Numele său este foarte asemănător cu cel al lui Leonard Rodríguez Sepúlveda, un cetățean venezuelean cu doi copii, numai că funcționarii publici i-au înregistrat ca fiind copiii lui Leonardo din greșeală.

Cu toate acestea, a durat destul de mult timp până când registrul civil a recunoscut eroarea, în ciuda insistențelor lui Leonardo.

Citește și: Povestea dramatică a trei frați. Sunt crescuți de tată într-o gară părăsită

Instituția a transmis faptul că greșeala a fost corectată. Acum, victima intenționează să dea în judecată Oficiul de Stare Civilă pentru suferința pe care a provocat-o familiei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si