Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, marţi, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Galaţi, s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare, la domiciliul său, de pe strada Traian.

Bărbatul ar fi fost împușcat cu propria armă de vânătoare

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, corpul neînsufleţit al bărbatului fiind găsit în curtea locuinţei.

Din primele verificări, a rezultat că arma de vânătoare cu care acesta s-ar fi împuşcat îi aparţine şi este deţinută legal.

Citeste si: Un român a fost arestat după ce și-a amenințat soția și vecinul cu pistolul, în Austria

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs incidentul.

Astăzi au fost descoperite mai multe decese

Descoperire macabră în județul Neamț. Un bărbat a fost găsit carbonizat, marţi dimineaţă, într-o hală din localitatea Cordun.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pompierii din Neamț au anunțat, marți dimineața, că  au găsit în hala din localitatea Cordun  trupul carbonizat al unui bărbat de 52 ani, care a decedat cel mai probabil din cauza electrocutării.  

Citeste si: Panică la metroul din București. Fum gros în subteran, în zona Piața Romană. 172 de pasageri evacuați prin tunel. Planul roșu, activat

"La locul solicitării  s-a deplasat un echipaj de pompieri  cu o autospecială de stingere şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ.

Ajunşi la locul solicitării, pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 52 ani, cel mai probabil din cauza electrocutării", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Bărbat de 52 de ani, găsit carbonizat în hala din Cordun

Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Poliţiştii din cadrul IPJ Neamţ efectuează cercetări cu privire la cauza producerii incidentului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si