Bărbatul a fost dat dispărut pe data de 25 iunie, fiind căutat de echipele de scafandri din Tulcea și Brăila.

Tânărul a fost găsit decedat într-o baltă din Dăieni

”Trupul bărbatului a fost găsit, scos la suprafaţă şi predat autorităţilor competente. Din păcate, acesta nu prezenta semne vitale”, a transmis, marţi seară, ISU Tulcea.

Citește și: VIDEO- La un pas de tragedie pe o plajă din Constanța! Un adolescent a fost resuscitat după ce a fost scos din mare

Citește și: VIDEO- O minoră a dispărut din centrul unde era internată și nu s-a mai întors. UPDATE: Fata a fost găsită

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Corpul bărbatului în vârstă de 29 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc decesul.

Un bărbat, aflat la pescuit, s-a înecat în apele Lacul Izvorul Muntelui

Pompierii nemțeni au intervenit, după ce un bărbat de 67 de ani, aflat la pescuit, s-a înecat în apele Izvorul Muntelui. Acesta se afla cu barca care a fost găsită ancorată la pontonul unei pensiuni din comuna Hangu.

Citește și: VIDEO- Fetița de 3 ani care a murit în Cluj ar fi căzut, de fapt, în groapa săpată de tatăl ei în curtea casei: „A strigat”

Corpul acestuia a fost scos din apă de echipajele ISU. Medicii sosiți la fața locului au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din păcate fără rezultat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si