Trupul bărbatului plutea pe canalul Bega și a fost observat de un trecător, în dreptul Parcului Rozelor din Timișoara, în jurul orei 9 dimineața. Acesta a dat alarma, iar la fața locului s-au deplasat pompierii, dar și polițiștii timișoreni.

Trupul bărbatului plutea pe canalul Bega

Cadavrul a fost adus la mal, iar anchetatorii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Timișoara.

Nu era în apă de mult timp, iar anchetatorii încearcă acum să stabilească cum a ajuns să se înece.

Citeste si: El este Cristi, tânărul care a murit la un centru termal din Balotești. Adolescentul avea vârsta de 17 ani

„Polițiștii timișoreni au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 cu privire la faptul că un cadavru plutea pe Bega. Deplasați la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Timișoara. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările survenirii decesului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Cristi, un băiat de 17 ani, s-a înecat în apă de 1 metru adâncime la Therme Balotești: "Efectiv a căzut din picioare"

Tragedie la un centru de relaxare cu apă termală de lângă Bucureşti. Un băiat de 17 ani s-a înecat după ce a leşinat într-o piscină unde apa are puţin peste un metru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Verişorul lui nevăzător se afla chiar lângă el şi a cerut ajutor, speriat că nu-i mai răspunde. Salvamarii, mai apoi echipajele medicale, au încercat cu disperare să-l salveze. 

Citeste si: Mario, băiețelul dispărut de la stâna unde locuia cu părinții a fost găsit în urmă cu puțin timp

Astfel de tragedii arată că înecul nu seamănă cu ce vedem în filme. În multe cazuri, victimele nu apucă să ceară ajutor, iar moartea poate fi tăcută. În apă, căile respiratorii se blochează şi intervine stopul cardiorespirator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si