Un bărbat a fost găsit decedat, marți, în camera unui hotel din Otopeni. Identitatea lui este încă necunoscută.

Potrivit unor surse judiciare, persoana decedată ar fi un cetățean spaniol

”La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 17:51 Inspectoratul de Poliţie al Judeţul Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o cameră dintr-un hotel situat în oraşul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat”,

a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Electrocutat în timp ce făcea duș. "Era defect boilerul, curgea apa pe fire"

Un bărbat a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Otopeni

Potrivit sursei citate anterior, la fața locului s-au deplasat polițiștii din orașul Otopeni. Ei desfășoară activități pentru a identifica bărbatul, dar și pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc decesul său.

Potrivit surselor judiciare News, bărbatul ar fi un cetățean spaniol. El ar fi trebuit să elibereze camera la ora 12:00, iar pentru că nu a făcut acest lucru, o reprezentantă a hotelului s-a dus să verifice și l-a găsit fără viață.

„La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni. Poliţiştii desfășoară activități pentru identificarea bărbatului respectiv, cât și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept. Se pare că este vorba de un cetățean spaniol. Acesta ar fi trebuit să părăsească la ora 12:00 camera de hotel și pentru că nu a făcut-o, un reprezentant al hotelului s-a dus să verifice și l-a găsit decedat”,

menționează autoritățile.

Potrivit acelorași surse, pe corpul bărbatului nu există urme de violență, iar o ipoteză luată în calcul este aceea că, probabil, acesta a murit în somn.

Citește și: Tânără de 24 de ani, atacată de câine în momentul în care a vrut să-l mângâie: ”Eram în casă de doar două minute”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si