Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost găsit mort la două săptămâni după ce şi-a amenințat soacra cu sabia. Ce s-a întâmplat cu atacatorul

Incident dramatic în judeţul Mehedinţi. Un bărbat şi-a abuzat sexual cu sălbăticie soacra apoi s-a făcut nevăzut preț de două săptămâni. Noaptea trecută, agresorul a fost găsit spânzurat.

Alexandra Costea,

Un bărbat a fost găsit mort la două săptămâni după ce şi-a amenințat soacra cu sabia. Ce s-a întâmplat cu atacatorul

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu două săptămâni, în comuna Bâlvănești din județul Mehedinți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a agresuat sexual, cu bestialitate, soacra în vârstă de 71 de ani, după ce a amenințat-o cu moartea, fiind înarmat cu o sabie. La scurt timp după producerea faptei îngrozitoare, individul s-a făcut nevăzut.

Citeste si: Bătaie între spectatori la Untold, în timpul concertului lui David Guetta

Seara trecută, undeva în jurul orei 19.00, după lungi căutări, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în stare avansată de putrefacție, la marginea unei păduri din extravilanului satului Pârlagele. Bărbatul și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de un copac, fiind găsit în aceleași haine pe care le purtase în ziua în care a comis fapta teribilă.

Oamenii legii iau în calcul varianta sinuciderii la scurt timp de la producerea actului de agresiune sexuală.

Și-a agresat sexual soacra din răzbunare

Bărbatul a agresta-o sexual pe soacra sa în vârstă de 71 de ani, din dorința de a se răzbuna, într-un fel oribil, pentru că soția sa, fiica victimei, nu ar fi dorit să se împace cu el. Individul a băut bine, a venit și a amenințat-o pe femeie cu o sabie, după care, profitând că aceasta era singură acasă și-a pus în aplicare planul diabolic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un polițist din Maramureș s-a ales cu răni grave după ce a fost lovit cu bolovani în cap

"La data de 25 iulie a.c., ora 11.20 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bîrzii au fost sesizați telefonic de către o femeie de 71 de ani, din județul Mehedinți, referitor la faptul că a fost victima unui viol. În urma verificărilor efectuate, a fost stabilit faptul că un bărbat de  45 de ani, din județul Mehedinți, cunoscând faptul că femeia locuia singură, în data de 24 iulie a.c.,

în jurul orei 22.00, ar fi pătruns în locuința acesteia și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale.", anunța Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți în urmă cu două săptămâni.

Citeste si: Doi concubini au fost prinși furând alcool. Femeia este angajata primăriei din Câmpina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI