Persoanele implicate în scandal au devenit agitate în momentul în care jandarmii au ajuns la fața locului.

Un bărbat a fost împușcat

Incidentul a avut loc la căminul cultural din Cuciulata, județul Brașov, acolo unde un scandal a izbucnit între mai multe persoane.

Citește și: Un tânăr a fost bătut din greșeală în noaptea de Înviere

Jandarmii au intervenit, iar un bărbat a fost împușcat cu pistolul din dotare, în urma unui foc de avertisment.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O fată de 12 ani a căzut de la etajul unui bloc din Olt

Scandalul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, iar în conflict au fost implicate 14 persoane.

Ce au comunicat autoritățile

„La un moment dat, a avut loc o pană de curent, moment în care majoritatea participanţilor au ieşit în curtea imobilului, iar persoanele recalcitrante au început să adreseze injurii forţelor de ordine, unul dintre jandarmi fiind lovit de un bărbat.

În încercarea de aplanare a conflictului, jandarmii au folosit spray-ul iritant lacrimogen, fără a se reuşi calmarea situaţiei, grupul devenind mai agresiv. În acel moment, unul dintre jandarmi, după efectuarea somaţiei, a tras un foc de avertisment în plan vertical. Pentru că existau agresiuni faţă de forţele de ordine, jandarmul a tras cu arma asupra unuia dintre agresori, glonţul lovindu-l pe acesta în zona piciorului ”, informează oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov. 

Citește și: Incendiu la un imobil rezidețial din Dubai: 16 persoane au decedat

„Facem precizarea că bărbatul se află în afara pericolului. Cazul a fost preluat de poliţişti pentru continuarea verificărilor. De asemenea, sub coordonarea procurorului de caz, se fac cercetări pentru infracţiunea de ultraj ”, precizează sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si