Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost încătușat, după ce soția l-a chemat să o ajute după un accident rutier

O femeie din Buzău și-a chemat soțul să o ajute în legătură cu un accident rutier pe care îl provocase. După ce a ajuns la fața locului, bărbatul a fost încătușat și trimis la Psihiatrie.

Diana Puiu,

Un bărbat a fost încătușat, după ce soția l-a chemat să o ajute după un accident rutier

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost încătușat și trimis la spitalul de Psihiatrie, după ce a venit să îi sară în ajutor soției, în urma unui accident rutier. Acesta a început să se certe cu oamenii legii și să devină agresiv.

Citește și: Un bărbat care ar suferi de afecţiuni psihice şi se comporta agresiv, încătuşat de poliţişti într-o benzinărie

"În noaptea de 4 spre 5 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier, pe bulevardul Stadionului, în municipiul Buzău.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit că, în timp ce conducea autoturismul dinspre Şoseaua Nordului către bulevardul Nicolae Bălcescu, o conducătoare auto, de 30 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi ar fi acroşat 4 autoturisme parcate. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală", a transmis IPJ Buzău. 

Citește și: Scene șocante în București! Bărbat reținut după ce a amenințat că taie cu sabia un agent de pază dintr-o benzinărie

Bărbatul a sunat la 112 fără a avea vreo urgență

"Ulterior, soţul şoferiţei, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Buzău, a manifestat un comportament recalcitrant, iar poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia. De asemenea, în timp ce se afla la faţa locului, bărbatul a apelat S.N.U.A.U. 112 fără a avea o urgenţă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Franța se revoltă! Sute de arestări și zeci de mii de polițiști implicați

Întrucât bărbatul a continuat să manifeste un comportament agresiv, acesta a fost transportat şi internat la Spitalul de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă şi Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", a informat IPJ Buzău. 

Citește și: VIDEO-Agent de pază, amenințat cu maceta. Incidentul s-a petrecut la benzinărie

Un bărbat care ar suferi de afecţiuni psihice şi se comporta agresiv, încătuşat de poliţişti într-o benzinărie

Scene șocante într-o benzinărie din Constanța. Un bărbat care suferă de afecţiuni psihice şi se comporta agresiv a fost încătuşat de poliţişti. El a fost dus la o clinică de psihiatrie. Un bărbat care ar suferi de afecțiuni  psihice şi care se comporta agresiv şi era agitat a fost încătuşat de poliţişti într-o benzinărie din municipiul Constanţa.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un pasager a fost sedat la bordul unui avion după ce a devenit agresiv cu membrii echipajului

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat vineri, că poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi, joi seară, de un bărbat, cu privire la faptul că fratele său, care ar suferi de afecţiuni psihice şi nu şi-ar fi urmat tratamentul prescris, ar fi urcat într-un mijloc de transport în comun şi ar fi amenințat că se sinucide. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI