Incindetul șocant a avut loc în urmă cu doi ani, în comuna bihoreană Husasău de Tinca. Adolescenta în vârstă de 16 ani locuia cu surorile, mama și tatăl vitreg în aceeași casă. Se pare că tânăra a recurs la gestul șocant de a-și înjunghia tatăl vitreg ca urmare a unui scandal pe care acesta l-ar fi avut cu mama sa, relatează adevărul.ro

Și-a înjunghiat tatăl vitreg pentru a-și apăra mama

La data de 26 iunie 2022, o adolescentă în vârstă de 16 ani a luat decizia de a-și înjunghia tatăl vitreg, după ce l-a observat pe acesta certându-se cu mama sa. 

Tânăra ar fi observat că scandalul dintre tatăl vitreg și mama sa degenerează, moment în care i-ar fi cerut să se oprească. Bărbatul, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, ar fi lovit-o pe adolescentă, iar această, supărată, ar fi luat un cuțit și l-ar fi înjunghiat în zona toracelui.

Citește și: Ultimul termen în cazul avocatului Sebastian Felecanu, acuzat de uciderea iubite însărcinate. Adrian Cuculis: "Este acreditată puternic varianta omorului calificat"

fată cu cuțit în mână

Foto simbol- fată cu cuțit în mână

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul a ajuns de urgență la spital, unde a fost operat. Conform aceleiași surse, medicii ar fi declarat că rana i-a pus în pericol viața. Se pare că bărbatul a necesitat o perioadă de peste 50 de zile de recuperare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Adolescenta a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor.

În timpul procesului, tatăl vitreg a cerut judecătorilor clemență pentru tânără. Acesta ar fi spus că vinovăția îi aparține, la rândul lui, și că nu își dorește ca fata să fie pedepsită.

"Nu vreau să ajungă la închisoare", ar fi mărturisit bărbatul în fața judecătorilor, potrivit adevărul.ro.  

Se pare că judecătorii ar fi obligat-o pe adolescentă să achite spitalului unde a fost tratat bărbatul peste 10.000 de lei, valoarea îngrijirilor medicale, în ciuda faptului că bărbatul nu a cerut daune morale.

Citește și: România, în viziunea părintelui Constantin Necula. Capitolul la care țara noastră se prăbușește de la o zi la alta: ”Doamne ferește”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

judecator

Foto simbol- judecător

[Sursa foto: istockphotos]

"Relevant de reținut că imediat după ce a realizat că l-a împuns cu cuțitul pe tatăl său vitreg, inculpata și-a anu nțat mama și a solicitat prezența echipajului medical.

Inculpata nu este o persoană care să aibă profilul unui infractor, ci mai degrabă ne aflăm în situația în care un copil în vârstă de 16 ani reacţionează greşit atunci când este implicat, fără voia sa, într-un scandal provocat de o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice", a r fi declarat judecătorul, potrivit adevărul.ro.

În prezent, conform aceleiași surse, tatăl vitreg este singurul sprijin al fetei, după ce mama acesteia a refuzat să o ajute după ce ar fi rămas însărcinată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si