Scene macabre s-au petrecut pe o stradă din localitatea Iernut, din județul Mureș. Un bărbat a murit pe loc, după ce a fost înjunghiat în inimă. Acesta ar fi fost victima unui conflict spontan, potrivit informațiilor transmise de ardealnews.ro.

Bărbat mort după ce a fost înjunghiat în inimă, pe stradă

Un bărbat și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Acesta a fost victima unui conflict spontan, izbucnit pe o stradă din localitatea Iernut, din județul Mureș. 

Citește și: Accident cumplit, soldat cu trei victime, în Timișoara. Un minor de patru ani a ajuns la spital

Bărbatul a fost înjunghiat în zona inimii. La fața locului s-au deplasat de urgență autoritățile. Cadrele medicale au încercat să îl salveze pe bărbat, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, au fost nevoite să constate decesul victimei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cu câți bani rămâne un român dintr-un salariu brut de 1.000 de euro: România este campioană în UE la taxarea muncii- antena3.ro

Citeste si: Istoricul Armand Goșu: “Dacă eu, la Kremlin, m-aș gândi să destabilizez România, aș face-o prin Moldova”- wowbiz.ro

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș continuă cercetările pentru a aflat circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Citește și: Ea este femeia care va candida pentru președinția Rusiei: "Voi face totul pentru ca regimul său să cadă". Văduva lui Navalnîi vrea să continue ce a început soțul său

"La data de 20 octombrie 2024, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Iernut, în urma unui conflict spontan, un bărbat a fost înjunghiat în zona inimii.

La scurt timp, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de către un echipaj SMURD, victima a decedat",

se arată în comunicatul transmis de IPJ Mureș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si